24 mar. 2010

5 secrete pentru combaterea celulitei si obezitatii

Acumularea grasimii in organe si tesuturi duce la obezitate, afectandu-ne starea de sanatate, dar si frumusetea exterioara, increderea in sine printr-o crestere exagerata a greutatii corporale si grasimea dizgratioasa. Iata solutia naturala pentru a pierde kilogramele in plus, 5 -15 cm in jurul taliei intr-o singura luna si a opri evolutia/vindeca celulita:

1. Fara pastile si retete miraculoase!
Adio sfaturi de genul "Slabeste fara niciun efort"! Doar TU, prin propriul efort poti sa obtii TOT ceea ce-ti doresti. Nu mai cauta vinovatii in exterior. Prin munca perseverenta vei reusi sa starpesti obezitatea/celulita din radacina.
2. Alimentatie sanatoasa
Eliminarea/reducerea alimentelor nocive pentru sanatate: zaharul, zaharina, aspartamul, sarea, otetul din lemn, margarina, aditivii alimentari (E-urile). Aplicarea regimului disociat in timpul zilei, o alimentatie cat mai pura pe termen lung, ultima masa – cu cel putin 2-3 ore inainte de somn.
3. Detoxifierea organismului
Este important sa consumi zilnic min 1.5/2 litri apa plata, in mod special in timpul antrenamentelor, deoarece pentru a-si regla temperatura corpul este nevoit sa piarda apa prin transpiratie. Este posibil sa nu-ti fie sete, dar nu fiindca nu ti-ar fi, ci pentru ca organismul s-a obisnuit sa functioneze in conditii deficitare, cu apa putina si nici n-o sa mai ceara. Pretul va fi imbatranirea si uzura sa prematura, epuizarea fizica si energetica.
Poti imbogati apa cu coral marin fosilizat, saturand-o cu calciu activ, ionizat. Astfel vei crea in organism un mediu alcalin si echilibrul acido-bazic se va normaliza. Scaderea PH-ului duce la tulburari imunitare si la dereglari de metabolism, iar asimilarea slaba a vitaminelor si microelementelor duce la aparitia bolilor.
Toate procesele metabolice din organismul uman, la nivel celular, se desfasoara cu participarea ionilor de calciu. Calciul provenit din alimente si apa este, in general, putin activ biologic. Avantajul calciului din coral marin fosilizat este bio-accesibilitatea sa.
4. Multa miscare si exercitii fizice
Este important sa-ti tonifiezi muschii prin exercitiu si sa-ti reglezi buna functionare a intregului organism! Exercitiile corespunzatoare activeaza metabolismul lenes la persoanele obeze, crescand puterea organismului de a transforma grasimile in sursa de energie. In plus, in urma reglarii in profunzime a organismului, dispar necesitatile "perverse", se diminueaza apetitul.
Iti propun programul Maraton care contine exercitii ce provin din diverse surse de inspiratiesi au o ordine specifica de executie. Cand vei invata sa le executi corect, rezultatele benefice vor aparea in mod natural, iti vei restabili respiratia corecta, se va tonifia si reliefa musculatura intregului corp.
5. Echilibrare psihica si energetica
Echilibrului emotional si energetic al corpului sunt indispensabile pentru sanatate. Fara relaxare corpul este incordat, iar mintea este imprastiata si confuza. Mentinerea tensiunii in corp ne secatuieste de energie. Relaxarea elibereaza aceasta energie, permitand focalizarea atentiei.
Maratonul contine, de asemenea, un set de exercitii pentru relaxare, echilibrare si centrare, care fac parte din ansamblul scrierilor medicale traditionale chinezesti. Exercitiile reflecta analogic procesele din natura, si se afla printre principalele practici de "hranire a principiului vital". Ca rezultat, se vor deschide meridianele energetice, se va restabili si se va dinamiza fluxul energetic, se va amplifica circulatia sanguina din corp.

Respectand aceste 5 conditii, vei putea spune pentru totdeauna: "adio, obezitate si celulita!", te vei simti mai frumoasa, mai admirata si mai sigura pe tine!

Eliminarea celulitei si obezitatii reprezinta un rezultat natural al practicii, nu scopul acesteia si depinde de corectitudinea executarii formelor. Pentru a invata aplicarea corecta a metodei, iti recomand sa apelezi la indrumarea unor profesori experimentati. Astfel, efectele nu vor intarzia sa apara.
Armonita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu