24 mar. 2010

Celulita - semnal de alarma pentru sanatate

Este important sa ne focalizam atentia nu numai asupra aspectului dizgraţios al grasimii si cel al "cojii de portocala", ci si asupra efectelor nocive ale aspectului exterior  dezechilibrat pentru sanatatea intregului organism. Aparitia celulitei si a supraponderalitatii este un semnal ca sistemele endocrin si circulator din corp functioneaza deficitar, fiind profund dereglate !!!

Greutatea in exces nu este partea cea mai greu de lucrat. Foarte des, practicantii unui regim de slabit confunda viteza de eliminare a kilogramelor in plus cu eliminarea celulitei. Ei cauta sa dea jos kilogramele rapid, cat mai rapid posibil! 

Intr-adevar, multiple regimuri propuse au efecte spectaculoase asupra greutatii. Insa cati dintre dumneavoastra au reusit sa atace odata cu kilogramele si grasimile in profunzime? Scaderea greutatii corpului nu duce la arderea grasimilor! Ba mai mult, imediat ce va lasaţi de regim, kilogramele foarte rapid pierdute sunt primele care se depun din nou (in general, la fel de repede cum au fost eliminate)!

Am creat un sistem de exerciţii speciale care fiind executate intr-o ordine specifica imbunatatesc nu numai silueta, devenind mai proportionata si mai atragatoare, ci starpesc din radacina  cauzele aparitiei celulitei, regleaza metabolismul, intaresc sistemul imunitar, imbunatatind astfel starea generala de sanatate! Eliminarea grasimilor stocate va duce în mod natural la scaderea in greutate a corpului, fara sa ne supunem unor regimuri violente si drastice.
Este, deci, primordial sa privim celulita sub un alt unghi: diminuarea/eliminarea celulitei si a grasimii stocate!
Armonita.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu