27 mar. 2010

Cum sa slabesti la birou. A doua zi.

Marti
Metabolismul nostru este extrem de capricios. Daca nu-l stimulezi, vei resimti rapid excesul de kg acumulate. Sa incepem antrenamentul pentru activarea metabolismului la birou!
Ca si in ziua precedenta, fiecare exercitiu il vom executa in 2-3 serii a cate 12 repetari, 10 sec pauze intre serii.
1. Talie
Sezand pe scaun, ia in maini un obiect mai greu de 200 g (carte, capsator)
Вытяните Intindeti bratele in fata pieptului si faceti rasuciri stanga-dreapta, incordand muschii taliei. Tine trunchiul aliniat, ca o axa.
2. Picioare (coapse interioare, fese)
Stati in picioare langa birou, picioarele la nivelul umerilor, varfurile orientate in exterior. Fixati picioarele in genunchi, ridicand calcaiul piciorului drept. Indreptati apoi picioarele, lasand lent calcaiul la sol. Executati 2-3 serii de 12 flexiuni, cate 6 cu fiecare picior.
3. Piept, brate
Sezand pe scaun, luati cate un obiect (carti, agende) de aceeasi greutate, in fiecare mana. Incordati puternic muschii pieptului si bratelor, ca si cum ati simti rezistenta. Tine bratele flexate, coatele orientate in spate, pumnii la nivelul partilor laterale ale pieptului. Extinde bratele in sus, pana cand pumnii ajungi la nivelul inaltimii tale. Mentine cateva secunde bratele extinse, si reveno la piept. Nu uita sa pastrezi incordarea musculara.
La finalul programului, aeriseste cabinetul, serveste un ceai cu lamaie.
Iti urez o zi de lucru extraordinara si te astept deseara la sala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu