27 mar. 2010

Cum sa slabesti la birou. A cincea zi.

Vineri
Se apropie sfarsitul saptamanii de lucru. Odata cu acesta si antrenamentul nostru la birou, cu durata de 5 zile.
Incepand cu ziua de luni, reia tot programul.

Azi vom lucra exercitii pentru fese, coapsa posterioara, spate si abdomen.
1. Fese, coapse posterioare
Ridica-te in picioare si plaseaza un genunchi pe sacun. Tine-te cu mainile de spatarul scaunului. Ridica piciorul liber in spate, cu partea posterioara orientata in sus si coboara-l. Miscarea se executa lent. Repeta de 12 ori. La ultima ridicare ramai cu piciorul in aer si arcuieste de 12 ori. Schimba picioarele.
2. Spate, fese
Din postura initiala: pe sezut, talpile unite si bratele coborate, ridica-te de pe scaun. In acelasi timp ridica bratele deasupra capului si trage-le in spate si ridica in spate un picior. La ridicarea bratelor si piciorului, arcuieste coloana. Executa 6 ridicari si arcuiri, cu ridicarea unui picior, apoi 6 - cu ridicarea celuilalt picior. Relaxeaza-te 10 sec si repeta de 2-3 ori.
3. Abdomen
Atentie: un exercitiu complicat! Aseaza-te pe marginea scaunului, plaseaza mainile in spate si tine-te de scaun. Intinde picioarele, plasandu-le pe calcaie, varfurile trase spre cap.
Ridica picioarele si fa cercuri in sensuri opuse, aducandu-le lent la sol, in pozitia initiala. De 12 ori in fiecare sens.
  
La finalul gimnasticii, serveste un ceai de fructe, pregatit astfel: intr-o cana de ceai verde stoarce sucul unei portocale; sa-ti fie de bine!!!!!!
Iti doresc un final de saptamana extraordinar si te astept la sala!
Armonita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu