27 mar. 2010

Cum sa slabesti la birou. A patra zi.

Joi
Cat de tentant ar fi daca metodele de slabire atat de ispititor promovate ar avea eficienta…. Dar sunt iluzii ! Grasimile se topesc cu adevarat doar sub influenta efortului fizic, care reprezinta un fel de stres pentru organism, activand mecanismul de ardere a grasimilor.
Din pacate, toate metodele si produsele miraculoase promovate, sunt ineficiente. De aceea, bazeaza-te pe propriul efort si sigur vei obtine ceea ce iti doresti! Pregateste-te pentru executarea urmatorului set de exercitii la birou.

1. Abdomen, talie
Prima varianta: aseaza-te comod pe scaun, plaseaza mainile pe manerele scaunului sau tine-te de scaun (birou), in scopul unei cat mai bune fixari.
Ridica picioarele de la sol si roteste pedalele bicicletei imaginare, tinand picioarele in aer. Vei simti in scurt timp ca sunt solicitati muschii abdominali si cei de la picioare. Numara 12 rotatii pentru fiecare picior.
A doua varianta: aceeasi postura initiala. Flexeaza picioarele la 90 de grade in genunchi. Deplaseaza genunchii in partea dreapta si putin in jos. Intinde picioarele si din nou flexeaza-le. Apoi deplaseaza genunchii in partea stanga si putin in jos, intinde picioarele si din nou flezeaza-le. Executa intinderea picioarelor cate 12 ori pe fiecare parte.
2. Coapse
Un exercitiu excelent pentru solduri! Incearca sa executi ambele variante fara pauza. Ridica-te in picioare si tine-te cu mana stanga de birou.
Deplaseaza piciorul drept lateral si ridica-l nu prea sus de la sol. Apoi coboara lent piciorul, fara sa-l plasezi la sol. Repeta de 12 ori, iar la ultima ridicare incearca sa aduci piciorul la 45 de grade de la sol si executa 12 miscari de rotatie, mentinand piciorul drept, intins in spate.
3. Muschii trapezoidali, umerii
Acest exercitiu reprezinta o profilaxie excelenta pentru spondiloza cervicala si antrenarea muschilor trapezoidali. Postura initiala stand in picioare (poate fi si pe sezut). Incepem!!!
1. Ridicati umerii cat de sus posibil.
2. Deplaseaza-i in spate, pana cand se unesc omoplatii.
3. Reveniti cu umerii in postura nr.1.
4. Coborati umerii.

Acesti 4 pasi reprezinta o repetare. Trebuie sa executi 12 repatari, intr-un ritm mediu. Relaxeaza-te putin si executa inca 1-2 serii. La final, coboara capul, lasa barbia in piept si relaxeaza-te.
Dupa antrenament, vei simti mintea mai limpede, privirea mai clara, o stare de bine si buna dispozitie.
Iti urez o zi de lucru extraordinara si te astept deseara la sala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu