28 mar. 2010

Dragostea vindecatoare

"Nici o medicina sau hrana si nici o cale spirituala nu pot prelungi viata omului daca acesta nu va intelege si nu va practica armonia energiei sexuale". (P'eng TSU, medic al imparatului Chinei)
De mai bine de 8000 de ani metodele Dragostei Vindecatoare au fost pastrate secrete. Initial ea era practicata doar de imparatul Chinei si cei apropiati lui, fiind initiati de inteleptii taoisti, aflati la curtea sa. Secretul acestor practici a fost pastrat, maestrii taoisti considerand ca raspandirea invataturilor in mase poate fi periculoasa, dezvaluind secretele lor doar catorva discipoli alesi sa continuie traditia dupa trecerea lor din viata pamanteasca.
Pentru a fi siguri ca aceste taine nu vor fi folosite in scopuri personale, deseori egoiste, maestrii transmiteau discipolilor doar fragmente din doctrina. Astfel, ca acestia doar adunandu-se impreuna si impartasindu-si cunostintele, puteau reface intreaga metoda. Daca unul dintre ei se izola si nu-si impartasea invatatura, nu mai avea posibilitatea cunoasterii integrale a doctrinei.
De-a lungul generatiilor astfel de fragmente au fost considerate ca reprezentand intreaga invatatura.
Tehnicile sexuale taoise sunt denumite Dragostea Vindecatoare pentru ca focalizarea cea mai importanta este asupra vindecarii si iubirii. Esenta consta in a invata sa faci dragoste din inima.
Energia sexuala reprezinta hrana pentru intreaga noastra fiinta: corp, minte si spirit. Ea este apa vietii care regenereaza gradinile templului uman. Prin exercitiile taoiste, aceasta transformare duce la o abundenta de energie, echilibru emotional si putere interna.
Orbita Microcosmica deschisa creeaza posibilitatea redirectionarii energiei orgasmice in interiorul corpului, prin Canalul Guvernor din lungul coloanei vertebrale (unde sunt situati centrii de rafinare a energiei sexuale brute), apoi coborarea energiei in exces din zona capului prin Canalul Functional si stocarea surplusului de energie in Tan Tien-ul inferior, situat in zona ombilicului. Circulatia energiei sexuale pe Orbita elimina supraincalzirea creierului si organelor si previne imbolnavirile, restabileste o buna stare generala de sanatate, creste vitalitatea si face posibil schimbul controlat de energii sexuale cu partenerul.
Pentru deschiderea Orbitei Microcosmice iti recomand Qi gong-ul focalizat pe coloana vertebrala: http://www.armonita.ro/stiri.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu